Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik a kedvenc román megyéd?

Melyik a kedvenc román megyéd?

Figyelt kérdés

nov. 11. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Már megint egy kedvenc kérdés. Fájdalmasan unalmas. A kedvenc talpfámat sem találtam még meg a kedvenc vasútállomáson.
nov. 11. 16:12
 2/10 A kérdező kommentje:
1920 óta hálistennek nagyobb a választék!
nov. 11. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Kovászna megye. Nagyon sok magyar él ott, és csodaszép a táj. Ott lakik egy lány akibe szerelmes voltam régebben, na meg a községünk testvértelepülése is ott található, akikkel a község tartja a kapcsolatot.
nov. 11. 16:32
 4/10 kürtőskalácska ***** válasza:
27%
Románia?
nov. 11. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja Román megyém? Én meg Székelyföldi megyét írtam. Végül is hivatalosan Románia része sajnos, de ott egyes városok lakossága többségben magyar. Például az 50 ezres lakosságú Sepsiszentgyörgy lakosságának 69 százaléka magyar anyanyelvű. ( 2021-es adat) Kézdivásárhely magyar lakossága 85%.
nov. 11. 17:10
 6/10 anonim válasza:
0%
Bukarest és Constanta.
nov. 11. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Az enyém Vrancea
nov. 12. 12:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Ilfov forever!
nov. 12. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Satu Mare - a román népzene kedvelője vagyok, és ott játszák számomra a legszebb hangzású zenét. Soha nem jártam még Romániában, és nem is fogok menni.
nov. 14. 06:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Máramaros
nov. 15. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!