Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lengyelországban ugyanolyan a...

Lengyelországban ugyanolyan a kapurendszer mint olaszban?

Figyelt kérdés
Autópálya

#Lengyelország #kapurendszer
okt. 14. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Úgy érted, mint Olaszországban?

Azon a kevés fizetős autópályán igen, vagy legalábbis nagyon hasonló. Én mindenesetre nem fizettem, mert vasárnap mentem ilyen autópályán, és nem volt ott senki. Kiszálltam, körülnéztem, de minden be volt zárva, így továbbmentem. De regisztrálhatsz itt:

[link]

...és akkor online vagy applikációval fizethetsz előre vagy utólag.

[link]

okt. 15. 01:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Bodé van az autópálya mentén. Kapsz egy jegyet. Kijáratnál pedig a jegyet kifizeted. Így van olaszban. Hogy van lengyelben?
okt. 16. 18:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy van Lengyelországban is, de aránylag kevés a fizetős szakasz. Ahol fizetős, ott van bódé az elején meg a végén(kijáratnál). Nem kell megijedni ha látsz néhol kiépített fizetős kapukat (pl. az A1 mentén Łódź és Toruń között), mert felépítették, de soha nem használták azokat.
okt. 16. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Honnan tudom melyik van használatban? Hol kell megállni?

Ezek angolul beszélnek?

okt. 16. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Sorompó lesz előtted, nem kell egy kukkot sem mondanod. A belépésnél az automatából kiveszed a kártyát, amit a végén bemutatsz a kasszánál és fizetsz. Mehetsz automatához is. Ugyanaz mint Olaszországban. Nem kell a dolgot túllihegni. Hová akarsz menni? Ja, és sokkal többen beszélnek idegen nyelveket mint nálunk.
okt. 16. 19:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Auschwitz
okt. 16. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Honnan? Nem mindegy.
okt. 16. 19:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Magyarországról. Nincs terv.
okt. 16. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy Sopronból vagy Debrecenből. Ettől függően valószínűleg Lengyelországban rá sem mégy az autópályára.
okt. 16. 19:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Esztergom
okt. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!