Magyarországhoz legközelebb hol van decemberben meleg nyaralóhely stardolási lehetőséggel? Esetleg saját tapasztalat adott hellyel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
#Decemberben nyári meleg
szept. 14. 11:55
1/12 Mad Max2 válasza:
A közelkelet
Dubai, Oman és a többi tevezsokék lakta ország
3/12 anonim válasza:
Ciprus, Spanyolország, Portugália, és a kozelkelet. Dubai mondjuk a legjobb ott a levegő és a víz is jó
5/12 anonim válasza:
3as vagyok miért lettem lepontozva?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem én pontoztalak le.
Amúgy Cipruson decemberben is meleg strandidő van?
szept. 14. 20:10
7/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Cipruson decemberben már nem jó meleg a víz strandoláshoz.
szept. 14. 20:20
8/12 anonim válasza:
Mert amiket írtál, azok nem jók már decemberben. Talán a Kanári szigetek (meg dubaj).
9/12 anonim válasza:
Cipruson decemberben szakadó eső szokott lenni, Spanyolországban attól függ az ország melyik részén, mert pl a Pireneusokban havazik és Madridban valamint a Mezeta-fennsíkon is szokott. A tenger eléggé lehűl. Kanári szigeteken is csak a védett oblokben lehet decemberben , januárban fürdeni. Ami még fontos hogy télen nem fűtenek ezekben az országban és sok magyar alabecsuli ennek a jelentőségét.
10/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, én decemberben megyek a Kanári szigetekre, 4 csillagos szállodába. Olyan helyen sincs fűtési lehetőség? Akkor fázni fogok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!