Svájcban jó élni? (mindent összevetve)
Szerintem biztos jó lehet! Szép táj, magas fizetések, magas nyugdíjak, élhető mindennapok...
Finom CSOKI! :D
Igen.
(Kis sztori: Pár napja beszéltem egy londoni sráccal, 3 hónapja él Zürichben, azt mondja, nem tudja elképzelni, hogy visszamenjen Angliába innen. Ami vicces: Angliában született, ott nőtt fel, de pakisztáni származásu, mecsetkereső üzemeltetője: tehát, ha valaki, akkor ő érezhetné azt, hogy itt nem látják szivesen (minaret-tilalom))
Érme másik oldala: Főnököm (itt felnőtt olasz, egy ideje svájci állampolgár!!!) + másik manager / director (ideiglenesen itt levő olasz) véleménye szerint őket ketten olasz csavargóknak tekintik, én meg vagyok a magyar "cigány"...
Én személy szerint nem tapasztaltam ellenérzéseket külföldiekkel szemben - de tisztában vagyok vele, hogy azért és addig lehetek itt, mert / ameddig keményen és jól dolgozom.
Mindent összevetve: IGEN, jó itt élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!