Kezdőoldal » Utazás » Európa » UK-be utazáshoz ujjlenyomatos...

UK-be utazáshoz ujjlenyomatos útlevél kell?

Figyelt kérdés

Londonba mennék, olvastam van 1 évig érvényes útlevél, de az nem tartalmaz ujjlenyomatot, az 5 éves és a 10 éves igen. Elég ez az 1 éves igaz?

Valamint a reptéren mennyire szoktak kekeckedni az országba lépéskor a határőrök? Brexit előtt voltam utoljára, azóta nem tudom mik változtak, ETA-t még nem kell igényelni ha jól olvastam, csak jövőre lesz bevezetve.

aug. 20. 02:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ujjlenyomatos, de ha az van akkor beenged az orszagba egy aztomata is, anelkul pedig egy ember fog beengedni.

Kekeckedes alatt nem tudom mit ertesz, se en nem vettem eszre ilyesmit

aug. 20. 07:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kekeckedés alatt arra gondoltam, mint amikor USA-ba megyünk és bizonyítani kell, hogy mit csinálsz, meddig maradsz, van-e visszafele repjegyed..stb és a határőrön múlik beenged-e.
aug. 20. 08:20
 3/5 BeefEater ***** válasza:
90%

Az mindig a határőrön múlik, hogy beenged-e. Meglepődnék, ha valakivel az EU-ból fölöslegesen problémáznának. Inkább az lesz a bajod, hogy az automatákhoz sokszor nincsen sor (hamarabb belépek az országba, mint ahogy a csomagom a futószalagra ér), emberhez meg sokszor egy-másfél órát kell várni.

De miért szívatod magad az 1 éves útlevéllel?

aug. 20. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak néhány napra megyek, ezért olcsóbbnak tűnt a 2500 ft-os 1 éves mint a 7500 ft-os, de akkor inkább fizetek 5k-val többet, ha így kevésbé macerásabb a belépés.
aug. 20. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül nem is volt opció az 1 éves útlevél, egyből levették az ujjlenyomatom a kormányablakban. Csak 5 és 10 éves közül választhattam.
szept. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!