Tallinn tényleg a legunalmasabb európai főváros?
Figyelt kérdés
aug. 10. 21:39
3/7 anonim válasza:
Nem unalmas, csak más. Én személy szerint nagyon szeretek/szerettem arra sétálni, andalogni és csak nézelődni, élvezni a hűvös levegőt. Télen kifejezetten parádé, mint egy életre kelt karácsonyi képeslap.
Leginkább az árak miatt érzik sokan gyengébbnek, pedig egy hosszúhétvégére tökéletes kiruccanás. Más, mint pl. Róma, de ha valaki otthon hagyja egy klasszikus fővárossal szembeni elvárásait, jó élményben lesz része.
4/7 anonim válasza:
Emlékeim szerint itt a gyk-n megszavaztuk egyszer a legunalmasabb fővárost, és az Kisinyov lett. De szerintem pl egy Oslo is simán érdektelenebb, mint Tallinn.
5/7 anonim válasza:
Sztem Minszk is a legalja kategória. Tallinn nagyságrendekkel jobb.
7/7 anonim válasza:
Ahol nincs napi két késelés és egy migránsleszámolás az már unalmas hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!