Liechtensteinbe tényleg lehetetlen letelepedni?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék majd menni valahova és mivel németes vok ezért mindenképpen majd valami német ajkú területre,amiből ugye az a csúcs. Viszont hallottam olyat,hogy ott így senkit nem fogadnak.aug. 9. 16:41
1/11 anonim válasza:
mivel a gyakorin érdeklődsz erről, ráadásul a németajkút sem voltál képes helyesen leírni, ezért nem sok jövőt jóslok neked ott.
2/11 anonim válasza:
Tudod, a vok és a vagyok közt csak kis különség van, mégpedig az "agy". Úgyhogy szerintem inkább máshol keresgélj takarítói állást.
3/11 A kérdező kommentje:
1 Hát az tényleg véletlen volt
aug. 9. 18:20
4/11 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Egy adóparadicsom - ha van egy jól menő német vagy svájci középvállalatod, akkor természetesen bejegyezheted oda is, s akkor már az autódra is mehet a liechtensteini rendszám. Ha csak a liechtensteini állampolgárság érdekel esetleg beházasodhatsz a hercegi családba.
Lichtensteinnek nincs effektíve önálló gazdasága ami migránsokra építene. Pár alpesi falu az egész ország. Tized akkora, mint egy átlag német városka.
5/11 anonim válasza:
Liechtensteinben dolgozni lehet (munkavállalási engedélyt adnak). 1 évig lakhatsz ott, utána el kell hagynod az országot. Ingázni Ausztriából, illetve Svájcból lehet.
7/11 anonim válasza:
Liechtensteinbe utazol, és Liechtensteinben telepednél le (ha tudnál). Csak egy n betű a különbség, de általános iskolás (alsó tagozatos) tananyag.
8/11 anonim válasza:
Reméljük németül jobban tudsz, mint magyarul.
9/11 anonim válasza:
Csak akkor tudsz ott letelepedni, ha van munkaszerzödésed. Lakás csak akkor lesz, ha segit a céged.
10/11 anonim válasza:
Letelepedni akkor sem tudsz, max. ideiglenesen (1 évig) ott lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!