Zadarban van megfelelő strand a sznorkelezéshez, sekélyvízi búvárkodáshoz?
Teljesen amatőr vagyok, a felszerelésem is az, és valójában amatőr módon is szeretném csinálni: csupán nézegetni szeretném a partmenti vízi élővilágot egy búvárszemüvegben. Ehhez van esetleg olyan hely Zadar, illetve a Vir sziget strandjai közül (esetleg talán Sibenik városában, ha oda is átruccanunk), ahol ez tud némi élményt nyújtani?
Gondolom, hogy a sok fürdőző miatt az ilyen területek eléggé szegényesek a természet csodái szemontjából, de örülnék, ha talán minimális élménnyel is gazdagodnék a tanácsok alapján.
Köszönöm!
3:
Az alföldi Tejesbügyökbasztyán orosz neve pedig Beszopicsakukics. Bár, ezzel sincs senki előrébb. De kösz az infót, Trianon má' rég vót. Ment a piros :D
4:
Bécset Wiennek hívod/írod, Pozsonyt Bratislavának, Szabadkát Suboticának? Kolozsvár nálad Cluj Napoca, Nagyvárad meg Oradea?
5:
Nálad biztos több helyen jártam, pl. a fentieken kívül egy Boroszló nevű nagyvárosban is, amit ti lehet, hogy nem is ismertek.
Különben mitől lennék agyhalott? Mert belinkeltem Zadar magyar nevét?
Igazad van, tök logikus és jogos, hogy idejöttél vitatkozni városok nemzetközi/magyar hagyományi elnevezésén az Utazás kategóriába, egy sznorkerezős kérdéshez - anélkül, hogy a nyelvi kiritikádon kívül, legalább egy kevés érdemi infót írtál volna a kérdéshez kapcsolódóan.
Javaslom, írj még pár felesleges választ, hogy tudjak még több pirosat nyomni, és rontani a statisztikádon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!