Mennyi költőpénzt érdemes vinni 2 főnek erre az egész napos útra?
Sziasztok.
Volt egy utazási irodánál egy 1 napos utunk a hónap közepén, Ausztriába, itt voltak kötött programok, ki lehetett számolni mennyi eurot vigyen az ember, voltam is már párszor ott, de ez az út sajnos lemondásra került.
Kevés csere lehetőség közül Horvátországot választottuk, itt nincsenek kötött programok, strandolást, városnézést ajánlanak. Nem voltunk még Horvátországban, azt olvastam, hogy drága.
Azért alapvetően Ausztria drágább.
A strandkaják nem olyan drágák szerintem, ahol most voltunk, ott olyan 2-3000-ből lehetett venni egy péksütit + szendvicset, erre jön mondjuk egy víz meg egy fagyi, az kb mégegyszer ennyi.
Ha éttermeznél is, az viszont nem olcsó, ha találsz olcsóbb helyet, akkor is 6-8000/fővel lehet számolni, gyorskaja kb 4000.
Belépőket meg tudod nézni előre neten, de ha pl Baskába mentek, ott annyira sok néznivaló nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!