Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Hollandiából haza akarok...

Ha Hollandiából haza akarok járni látogatóba 2 hetente az luxus lenne?

Figyelt kérdés

aug. 2. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát, a KLM returjegye így nyáriszunet alatt 600euro kb.
aug. 2. 16:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Most augusztusban 90ezer körül találtam legolcsóbban Amszterdamból. Plusz egyéb költségek, az kb. havi 200ezer. Luxus?
aug. 2. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Eindhovenből 6000 Ft/irány jegyek vannak. Ez szerintem egy hollandnak, vagy egy holland fizetésből élőnek nem luxus.

Ha nem találnál olcsóbbat, van a wizzairnek egy havi bérlet szolgáltatása, 50 ezerből havonta egyszer - bármikor, bárhova utazhatsz vele - . Ez ... ha jól látom, nincs 4 órai holland szemészállitói fizetés.

aug. 2. 17:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
HA van rá idöd, meg pénzed, akkor miért lenne az?
aug. 2. 17:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod! Én nem tartom annak.
aug. 2. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Off

A szemetszallito bruttó 2300 euro, ami nettoban 1850 lesz. A jelenlegi otp árfolyamon az 714.563.-Havi 160 órával számolva -4 x 5 napos, 8noras munkahet- óránként 4466ft lesz a jövedelme. 4x4466 az 17.864, nem 50e.

Emellett minimum 100 eurót fizet havonta mint kötelező egeszsegbiztositast, félre tesz a kötelező saját kockázatra, ha esetleg a haziorvoson kívül mást is igénybe kellene vennie, akkor ki tudja fizetni át évi 385 eurót. Bérel egy lakást- a vilag végén 700neuroert, Amsterdamban meg 1000-ert egy szobát. Eszik, iszik, stb.

aug. 2. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedheted magadnak akkor miért lenne luxus? Ha hitelt kell felvenned meg kölcsön kell kérned hozzá, akkor luxus.

Az hogy valami luxus vagy nem, attól függ, hogy kinek. Ha nekem van egy cégem amiből havi 15 millió forintot kiveszek, akkor luxusnak számít egy 30 milliós BMW? Nem...Az a luxus, amikor fizetésről fizetésre élek, és közben hitelre megveszem a nagyképernyős OLED tv-t a bérelt panelba.

aug. 2. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne luxus,ha belefér simán.
aug. 3. 13:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben
aug. 4. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz Hollandiában, mennyit keresel? Vagy inkább mennyi marad a kötelező kiadásokon kívül?
aug. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!