Kezdőoldal » Utazás » Európa » Két kisgyerekkel (1 és 3...

Két kisgyerekkel (1 és 3 évesek) mennyire megoldható/komfortos a hálókocsis, éjszakai vonatozás Budapest és Németország között?

Figyelt kérdés
Mindenféle tapasztalat érdekel. Mennyire szűk? Mennyire tiszta? A kicsi még rácsos ágyban szokott aludni, de a nagy is könnyen legurul korlát nélküli ágyról.
aug. 1. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tudom kétszemélyesek a háló kocsik inkább mennék kora hajnali járattal.Tisztaságra nincs panasz.
aug. 1. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van 6 szemelyes hálókocsi is... Emeletes ágyak, ekkora gyerekkel nem tudom hogy gondolod megoldani. Egymás mellett aludni max, de keskenyebb az ágyak, egy felnőtt se fekszik rajta igazán kényelmesen. Miért nem repültök inkabb?
aug. 1. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
18%

eszembe sem jutna... egyrészt oké, vesztel egy egész fülkét, 400 EUR, belezsúfoljátok az utazó kiságyat a nagynak, és a bébit meg megpróbálod nem agyonnyomni a priccseden, és így heringeztek legalább tíz órát, de legyünk relaisták, 12 is lesz abból. (nem tudom honnan jöttük, de mint München-budapest tíz óra lenne, más se lesz nagyon alatta)

vagy: bezsúfolódtok a nyűglődő babával és a hisztis dackorszakossal négy másik felnőtt mellé, eleve eszembe nem jutna a gyerekem idegen mellett altatni, másrészt a 12 órásösszezártság végére mindenki garantáltan meggyűlöl titeket egy életre.

vagy: fizettek legalább hatszáz eurót ugyanezért atortúráért, hogy külön helye legyen az összes gyereknek magatokban, de ennyiből már repülhettek is haügyesek vagytok.

nem vagyok híve az üvöltő kiskölykök reptetésnek, de még mindig inkább ott, mint egész éjszaka és fél napon át más fülébe.

arról nem is beszélve, hogy a Euronight vonatok utazóközönsége az interpol-körözötttől a teleszrt zokniig terjed. inkább fejezzétek be a sötétzöld hisztit, és vegyetek végre egy kocsit.

aug. 1. 15:21
 4/4 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Mi utaztunk idén is éjszakai vonattal Berlinbe. A hálófülke és a fekvőhelyes kocsi emeletes ágyas kialakítású. A hálófülke elég szűkös.

Ekkora gyerekekkel nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ha az ülőhelyes vagon kupés kialakítású, és szembe kitolhatók az ülések, akkor az még szóba jöhet. Ott tudsz sík felületet csinálni.

Idén jobb állapotú vagonunk volt. Amúgy elég tiszta.

A ti esetetekben lehet, hogy inkább repülnék.

aug. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!