Számodra Horvátország vagy Szlovénia a szimpatikusabb ország és miért?
Figyelt kérdés
júl. 28. 14:51
11/14 anonim válasza:
Nem tudom, ezen még nem gondolkoztam. Számomra szimpatikus helyek, Dél-Olaszország, Spanyolország, Svájc, Ausztria vagy akár Törökország is.
Horvátország sem kulturális, sem sem nyaralás szempontból nem üti meg a szintet, a legalacsonyabb színvonalú hely ahol jártam az utóbbi időben. Még lentebb talán Bulgária van.
12/14 anonim válasza:
Mondjuk attól is függ kinek mi az elvárása, vannak rendszeretőbb igényesebb emberek, illetve olyanok is akiknek úgymond mindegy, mert mindenben meglátja a jót, az előbbiek a kritikusabbak
13/14 anonim válasza:
Horvátország. Szlovéniának nagyon kicsi a tengerpartja, Horvátországban pedig rengeteg szuper nudista strand/kemping van, amiket imádunk.
14/14 Benedek5 válasza:
SZLOVÉNIA!!! ÖRÖK "FAVORIT"!!! születésem óta szlovénián utazunk keresztül Olaszország felé, amit szintén nagyon szeretek de Szlovénia, mindig magával ragad engem! És persze a gyerekkori emlékek amik számomra igazán kedvessé teszik szlovéniát, és Olaszországot is! Ma van a 18. Születésnapom nem véletlenül írtam így ezt az egészet! De lehet hogy kicsit beteg vagyok!🥰♥️😍🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!