Az utazási irodák bármelyik országba szerveznek utakat?
Figyelt kérdés
Pl ha én nem pálmafás szigetekre vágyom tengerrel kókusz dióval hanem mondjuk Norvégia vagy Hollandia az én álmom oda is szerveznek utakat?Vagy nem muszáj nyárra gondolni hogy nyaralni hanem egy téli szünet mondjuk Hollandoknal vagy ilyesmi?Vagy az utazási irodák levannak korlátozva és csak a legpopulárisabb nyaraló helyek közt lehet válogatni?A magamnak szervezés booking.com ilyesmi nem jöhet szóba ugyanis nyelv tudás hiányában kockázatos lenne ilyen utat magamnak szervezni.Inkább kifizetem az utazási iroda díját, de ne legyenek fent akadások.A kérdés az hogy ilyen országokkal mennyire foglalkoznak?júl. 21. 21:52
11/11 anonim válasza:
Szerinted az összes magyarul beszélőnek van nyelvérzéke? Oszt mégis megtanultak magyarul. Nem iskolai tantárgynak kell felfogni, hanem kommunikációs mankónak. Ha egy mérnök rosszul számol, összedől a híd. Ha te nem anyanyelvi szinten kommunikálsz, akkor is kommunikálsz. Az akcentusos béna kommunikáció is jobb, mint a semmilyen kommunikáció. Akarni kell kommunikálni. Az a legkönnyebb, hogy nincs hozzá érzékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!