Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Londonba utazok akkor kell...

Ha Londonba utazok akkor kell vinnem átalakítót hogy tudjak telefont tölteni vagy szokott lenni a szállodákban?

Figyelt kérdés
júl. 20. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell kivinned átalakítót.
júl. 20. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Jobb szallodakban esetleg,

en Dublinba jarok, ott a fali csatlakozon van usb kimenet is, szoval nem kell a telefon toltoje.

de filleres tetel, vegyel egyet a repteren, az a biztos

júl. 20. 22:38
 3/6 BeefEater ***** válasza:
100%

Attól függ, jobb szállodákban szokott lenni USB port és a recepció sokszor tud adni átalakítót.

Én a helyedben inkább vinnék. (Ne a reptéren vedd, hacsak nem háromszor annyit akarsz érte fizetni.)

júl. 22. 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi szamit jobb hotelnek? 3 csillagos?
júl. 22. 23:42
 5/6 BeefEater ***** válasza:
Ha átalakító alapján kérdezed akkor nem tudom megmondani. A recepción tudod megkérdezni, aztán vagy lesz vagy nem.
júl. 23. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

3 csillagos szerintem nem “jobb hotel”. Attól még lehet nekik, de én erre nem építenék.

Vegyél átalakított (Media Marktban pl. árulnak). Filléres tétel, jobb biztosra menni, és nem ott szívni lemerült telefonnal.

júl. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!