A meglevő Eu-s Egészségkártya mellé szükséges pluszba egy utasbiztosítást kötni?
Egyik ismerősöm javasolta,hogy kössek utasbiztosítást.
Anélkül ne is induljak el Németországba,Svájcba.
Mire jó az?
Az EU kártyával mint az Európai Unió polgára épp olyan ellűtűsra vagy jogosult, mint az adott ország lakosai.
Ebbe gondolj bele.
És mondjad meg annak az ismerősödnek, hogy nem figyelt oda az elmúlt 30 éveben, megrekedt a hülyék közt.
1
Jah csak a tb azt fizeti amit itthon is fizetne. Haver agyvérzést kapott Németországban, egy csomó vizsgálatot csináltak mire megtalálták a forrást itthon meg kiszàmláztak neki majd 1 milliót mert itt csak egy CT-t csináltak volna akkor is ha nem találnak semmit.
kedves 3-as, szeretném ha tudnád, engem mindig megmosolyogtat a haver agyvérzést kapott németországban hazugság.
Kérlek gondold át újra, vagy ugrik a jutalékod, mert ezt a legidiótább barmok SEM veszik be.
Akkor a magyar tb nem minden vizsgálat díját állja?
A kiszámlázott 1 milliót saját magának kellett fizetni?
Az utasbiztosítás is csak egészségügyi ellátásra alkalmas?
Pl.Autóval megyek,ha lerobban" ne adja a sors"akkor annak hazaszállítási költségét nem térítené? Én valami ilyenre gondolok az utasbiztosítás kötésével.
Akkor ezt nem értem!
Kedves 4-es segítenél?
El tudnád magyarázni,hogy miért nem kell vergődni a biztosítással?
Köszönöm szépen!
Ha nem olvastad volna a tájékoztatót, amit adtak, mikor kiállították az EU-kártyát, akkor annyit segítek, hogy külön leírják, hogy nem helyettesíti az utasbiztosítást.
Az pedig a másik, hogy a biztosítás nem csak eü ellátásra szól, az elveszett poggyászon keresztül a mentés (holttest hazaszállítás...) költségéig egy csomó dolog van még benne.
Nyugodtan olvasd el mondjuk egy EUB utasbiztosítás tàjékoztatóját, és mérlegelj, hogy lehet-e bármire szükséged (és ha igen, akkor melyik csomag szimpatikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!