Hogy lehet ugy elmenni nyaralni,hogy 35-40fok van?
Figyelt kérdés
Kibirhatatlan2024. júl. 19. 07:13
1/11 anonim válasza:
Már megint te? Akkor maradj otthon és feküdj a klíma alatt, de más hadd csinàljon már azt, ami neki jólesik, köszi
2/11 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy most kell menni.
3/11 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy másnak is kibírhatatlan?
4/11 anonim válasza:
Most nincs már 40 fok.
Sokat kell vízben lenni.
5/11 anonim válasza:
Én most jöttem haza Skóciából, kellemes 15-20 fok volt.
6/11 anonim válasza:
Én meg pont azt szeretem, ha 35-40 fok van nyaraláskor, víz mellett nagyon is jó ilyenkor.
7/11 anonim válasza:
Attól függ hova mész. Mi Sopronban voltunk a hét elején, ott nem volt akkora kánikula, mint pl.: Budapesten, elviselhető volt a városnézésre.
8/11 anonim válasza:
1. Klímás kocsival kell menni, klímás szállást kivenni, vízben hűsölni napközben.
2. Fel kell menni a hegyekbe, 2000 méter környékére. Nekem tavaly kifejezetten jólesett egy pár nap hegyi levegő után a 30+ fok.
3. Északi irányba kell indulni. Mikor a Baltikumban jártam, néztem az itthoni időjárást, és arrafelé átlagban 8 fokkal volt hűvösebb, tehát amikor nálunk 33 fok volt, ott csak 25, vagyis kellemes kirándulóidő volt.
9/11 anonim válasza:
Én nagyon jól túráztam és városnézésen voltam Miskolcon 40 fok magasságában. Én jól bírom, nem kértem a szálláson klímát, sehol nincs klíma az életemben. Különbözők vagyunk.
35/F
10/11 anonim válasza:
Én a melegben érzem magam komfortosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!