Skótoknál honnan tudom, melyik a férfi és melyik a nöi WC?
De legtöbb helyen csak piktogrammokat tesznek ki a világban.
Skótoknál meg a féri is szoknyát hord...
Az nem szoknya.
Csak Bugyimpest-Ipartelep alsón, ahol nem mosnak kezet vécéhasználat után, és a vécéajtón a férfi piktogram hortobágyi csikós nadrágot ábrázol, gondolják azt, hogy egy viszonylag fejlett európai országban a férfiak állandóan népviseletben kószálnak
Nem tudom merre van az a Bugyimpest. Arra laksz? A város vége tába külsö oldalát láttaad már? Valami lovári dialektus mergy arrafelé?
A kérdés ugyanis nem arról szólt, hogy ki mit hord, hanem, hogy mi van a piktogrammokon. Ha nemérteni matyar, kéretik visszakérdezni, vagy a saját kultúkörben saját anyanyelven fölényeskedni.
Az ilyen hülyéknél minek kell bekötni a netet.
Fél világon a kiltet egy szoknyafajtaként definiálják, de belpesti romkocsmatöltelék Debil Dani szerint nem az.
Én jót nevettem:
Ez max a skótoknak meg a butapestieknek nem vicces. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Hiába erőlködsz, nem az idegen szavak szótára számít, hanem amit a skótok gondolnak magukról. Márpedig ők kikérik maguknak, ha leszoknyázod a kiltjüket. Ebben német nyelvű források irrelevánsak, ahogy a magyar nyelvű idegen szavak szótára is. Szegény nem tudja áthidalni a két kultúra közötti megérthetőségi szakadékot.
De akkor elmondom legutóbbi személyes élményemet. Én ott voltam Stuttgartban a skót-magyar meccsen és előtte a vonuláson is. Több skót is keresztezte utunkat és többen velünk együtt jöttek. Rendkívül tiszteletteljes volt a viszony, jó volt látni, hogy gyűlölet nélkül is lehet egymáshoz viszonyulni. Én magam nem szívelem a "ki nem ugrál hülye r*mán" jellegű rigmusokat, de betudom a B közép folklórjának, nem kell komolyan venni. Ugyanúgy volt "szoknyások" csúfolódás is. Megkérdezték most mit skandál a tömeg és miután megtudták, ez volt az egyetlen, amin teljesen kiakadtak. Az nem skirt, hanem kilt. A hülye angolok csúfolják őket ezzel, mi meg nem tudunk disztingválni mert nincs két szavunk a szoknyára. Mutassunk tiszteletet és disztingváljunk. Mi sem nyereg alatt puhítjuk a húst, miközben a Dudent lapozgatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!