Kezdőoldal » Utazás » Európa » Skótoknál honnan tudom,...

Skótoknál honnan tudom, melyik a férfi és melyik a nöi WC?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok különbség nincsen Man+Woman Ferfi-Női
2024. júl. 15. 13:26
 2/12 A kérdező kommentje:

De legtöbb helyen csak piktogrammokat tesznek ki a világban.

Skótoknál meg a féri is szoknyát hord...

2024. júl. 15. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Az nem szoknya.

Csak Bugyimpest-Ipartelep alsón, ahol nem mosnak kezet vécéhasználat után, és a vécéajtón a férfi piktogram hortobágyi csikós nadrágot ábrázol, gondolják azt, hogy egy viszonylag fejlett európai országban a férfiak állandóan népviseletben kószálnak

júl. 17. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom merre van az a Bugyimpest. Arra laksz? A város vége tába külsö oldalát láttaad már? Valami lovári dialektus mergy arrafelé?

A kérdés ugyanis nem arról szólt, hogy ki mit hord, hanem, hogy mi van a piktogrammokon. Ha nemérteni matyar, kéretik visszakérdezni, vagy a saját kultúkörben saját anyanyelven fölényeskedni.

júl. 18. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Hiába próbálsz humorizálni, azon túl, hogy baromira nem sikerül, még tényszerűen tévedsz is, mert a piktogrammokon nem a kilt ábrázolja a férfivécét arrafelé. Kifejezetten világnemlátott tahók tartják humorosnak a kiltet leszoknyázni. ("Skótoknál meg a féri is szoknyát hord..."-szó sincs itt piktogramról)
júl. 18. 12:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Az ilyen hülyéknél minek kell bekötni a netet.

Fél világon a kiltet egy szoknyafajtaként definiálják, de belpesti romkocsmatöltelék Debil Dani szerint nem az.

júl. 18. 13:25
 7/12 anonim válasza:

Én jót nevettem:

[link]

Ez max a skótoknak meg a butapestieknek nem vicces. Bár az elsőben nem vagyok biztos.

júl. 18. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hiába erőlködsz, nem az idegen szavak szótára számít, hanem amit a skótok gondolnak magukról. Márpedig ők kikérik maguknak, ha leszoknyázod a kiltjüket. Ebben német nyelvű források irrelevánsak, ahogy a magyar nyelvű idegen szavak szótára is. Szegény nem tudja áthidalni a két kultúra közötti megérthetőségi szakadékot.

De akkor elmondom legutóbbi személyes élményemet. Én ott voltam Stuttgartban a skót-magyar meccsen és előtte a vonuláson is. Több skót is keresztezte utunkat és többen velünk együtt jöttek. Rendkívül tiszteletteljes volt a viszony, jó volt látni, hogy gyűlölet nélkül is lehet egymáshoz viszonyulni. Én magam nem szívelem a "ki nem ugrál hülye r*mán" jellegű rigmusokat, de betudom a B közép folklórjának, nem kell komolyan venni. Ugyanúgy volt "szoknyások" csúfolódás is. Megkérdezték most mit skandál a tömeg és miután megtudták, ez volt az egyetlen, amin teljesen kiakadtak. Az nem skirt, hanem kilt. A hülye angolok csúfolják őket ezzel, mi meg nem tudunk disztingválni mert nincs két szavunk a szoknyára. Mutassunk tiszteletet és disztingváljunk. Mi sem nyereg alatt puhítjuk a húst, miközben a Dudent lapozgatjuk.

júl. 18. 13:38
 9/12 A kérdező kommentje:
9 ez így érthetö, bár az utolsó mondatodon pont max jót nevetnék. Más kérdés, amikor 15 éve egy butább fajta délnémet sváb azt hitte, nem tudjuk mi a banán, amikor furcsálottuk, hogy a banános sörnél hogy passzolnak össze az összetevök, és lenézöen kérdezte, hogy tudjuk-e mi a banán.
júl. 18. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló sajnos még időnként ma is előfordul
júl. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!