Európán belül melyek azok az országok, amelyekbe olcsón lehet utazni?
Olcsó alatt kb mindent értek, a szállást a helyi költségeket és a repülőjegyet
Azt tudom hogy pl Törökország viszonylag annak számít
Bármennyire is poénnak szánta az első válaszoló Magyarországot, de valóban az egyik legolcsóbb országok egyike turisztika szempontjából Európában.
Amiket még itt mondtak és mondtatok, az törökország volt, amit valóban meg lehet úszni olcsón, de nem európa. Görögország pedig egy pár éve már nem olcsó ország, főleg a nyaraló vagy turisztikai övezetek.
Amik nekem eszembe jutnak olcsó országként Európában, az Moldova és a balkáni országok. Ami még olcsó, és mindig is az volt, de valszeg nem akarsz oda elmenni most, az ukrajna. Ezek mind olyan helyek amik magyar árakhoz képest olcsóbbak, vagy olcsóbban ki lehet hozni őket.
Nyaralós úticélok közül szerintem olcsó például Bulgária, megy oda fapados, a szállás és az ottani kaja/pia (belépők stb.) sem drágák.
Tavaly Cipruson voltunk (területileg ugyan nem Európa, de EU), szeptemberben a repjegy kb. 20e Ft/fő volt, és a többi költség sem tűnt magasnak.
Nekem Törökország viszont közel 10 éve nem tűnt olcsónak, lehet, hogy egy jókor foglalt AI út esetén jobban ki lehet jönni, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező más ország esetében, de ha az ember kitette a lábát a szállásról, már egyből érdekes árakat tapasztalt akár egy kisboltban is (pl. a 4-5EUR a legolcsóbb sör).
Megtalálod a repjegy árakat a wizzair, ryanair oldalán.
Szezonban általában elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!