Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rab szigetre es kifelé mennyir...

Rab szigetre es kifelé mennyire kell a kompoknál fennakadásra számítani főszezonba?

Figyelt kérdés
Vagy krk szigetről mennénk hajóval vagy stinica felől. De 6 óra út után nem akarom hgy meglepetés érjen hgy órákat kell esetleg várni.Eddig erre nem gobdoltam, de most elkezdett kicsit aggasztani. 2 gyerekkel mennénk, így nem akarnám az érkezés időt ennyivel meghosszabbítani. Még nincs foglalás, szóval emiatt akár el is vetném ha úgy van

2024. jún. 9. 17:07
 1/1 anonim válasza:
Amikor utoljára arra jártam közel egy órát voltam dugóban nem tudom mennyire változott a helyzet azóta ez 2019-20 körül volt. Konkrétan a csapat egyik fele gyalog elindult a kikötőbe és nyugodtan megettek egy fagyit mire egyáltalán a közelbe értünk mert még a kikötő se látszott onnan ahol először álltunk.
2024. jún. 27. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!