Mikor Németországnál utazok be a schengeni térségbe akkor látják hogy honnan érkeztem?
Lehet.
Azt gondoltam hogy nagyon szigorúak es nem tudom hogy a legitarsasag milyen információkat ad at es az országok milyen informaciokat cserélnek.
Annyi biztos hogy amerikaiból USA útlevéllel kell elindulnom es azzal is kell visszafele check it csinálni mert különben vízumot kérnének.
Azt nem tudom hogy érdekli e a német határőrt hogy hogyan kerültem oda, honnan indultam.
Eu-n kivulre megyek, konkrétan az USA-ba ahova csak amerikai utlevéllel tudok menni mivel allampolgar vagyok. Furcsa hogy ezzel nem foglalkozna a hataror mikor elhagyom Schengent hogy a magyar utlevelet mutatnam neki ha azzal is leptem be.
Bár utana a legitarsasag munkatarsai elkerik az utlevelet mielott a beszallokapuhoz megyek hogy biztosak legyenek benne hogy megvan a helyes dokumentum az utazáshoz ami USA utlevel , külföldi utlevél vízummal vagy estaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!