Plakáton láttam, hogy vonattal már 3000 forintért bécsb elehet utazni, de most a MÁv on-line rendszerében akartam venni és 15000 forint kábé. Ez most hogy van?
Néztem már hasonló plakátot, mikor gyanúsan olcsón reklámoztak utakat, de ott volt kis betűkkel hogy ha vmilyen kedvezménnyel rendelkezik az ember. Úgyhogy érdemes jobban megnézni legközelebb, vagy a másik opció hogy megy 1-2 járat ilyen áron és így technikailag reklámozhatják, hogy 3 ezertől van jegy.
Viszont 5-6 ezer körül szoktak lenni jegyek, pl. május 29-re vettem 5.000-ért, az még mindig kb annyiért van hirdetve. Általában érdemes korábban megvenni a jegyet minimum egy héttel, úgy olcsóbb szokott lenni, meg hétköznap vagy hajnalban vannak jobb áron.
Ha másfél hónappal hamarabb megveszed akkor kb annyi.
Ahogy közeledik az utazás napja úgy drágább.
ha hónapokra előre veszed, és erős a forint, néha kapsz 3000 körül jegyet.
amúgy társulj inkább egy haverral és menjetek kocsival, szerintem 3000et is sok elkérni azért a gusztustalanságért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!