Szerintetek gáz, ha jobban szeretem a kevésbé ismert helyeket, mint a felkapottakat?
Figyelt kérdés
Szívesebben elutaznék mondjuk Grúziába vagy Lettországba, mint mondjuk a Kanári-szigetekre.2024. máj. 7. 21:28
2/11 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy. Menj a kanárira, különben kibeszélünk a hátad mögött.
4/11 anonim válasza:
És voltál már a Rám-szakadékban? És milyen volt a Szépasszonyok völgye? És a Hencidától Bonchidáig folyó lakodalom helyszine? És Karakószörcsög? És megnézted Gutorföldét? Szelidi-tó?
Alig ismert helyek - és gyönyörűszépek, érdekesek, de senki sem akarja látni, mindenki a volt orosz államokba vágyik, putyinmajmokhoz ragaszkodik?
5/11 anonim válasza:
"Putyinmajmokat" Lettországban nem fogsz találni, ellenben Magyarországon...
6/11 anonim válasza:
Mondjuk Grúzia pont felkapott...
7/11 anonim válasza:
És el is utazol vagy csak álmodozol az összesről? Voltam mindhárom helyen, Grúzia és a Kanári-szk is remekek (nyilván eltérő módokon), Lettország közepesen érdekes.
8/11 anonim válasza:
Az összes sznob, magát kultúrembernek gondoló utazásmániás ismerősöm így jellemzi magát, hogy ő a "különlegesebb" helyeket kedveli, meg "fúj, turisták!" miközben ugyanolyan turista, mint a többi csak még komplexusos is. Nyugodtan menj oda, ahova egyébként vágysz, csak ne gyárts belőle ideológiát.
9/11 anonim válasza:
Hú barátom, itt valaki más is komplexusokkal rendelkezik...
10/11 anonim válasza:
Pont ezt akartam negfogalmazni magam is ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!