Milyen tapasztalataitok/mi a véleményetek a Worldpackers nevű önkénteskedésekről? Megbízhatóak?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 22:30
1/1 anonim válasza:
Szia. Én egy hónapot voltam kint spanyolországban és nekem felejthetetlen élmény volt az egész, biztosan fogok még menni. A host nagyon jófej volt, a munkát élveztem (recepció, basic cleaning és kutyaséta), a lokáció pedig isteni volt és volt lehetőségem bejárni a környéket. Amire figyelj, hogy olyan hosthoz menj ki akinek jó az értékelése és válts pár üzit azokkal kik kint voltak nála hogy megbizonyosodj, minden rendben ment e. Én nagyon ajánlom az egyedüli utazást, olyan szintű személyiségfejlődésen megy át miatta az ember hogy az leírhatatlan. Úgyhogy hajrá!! Ha van még kérdésed írj nyugodtan privátban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!