Nyaralás Korfun vagy Barin?
Szerintem simán meg tudjátok oldani a szállásra eljutást taxival vagy transzferrel, csak olyan helyet kell keresni, ahol ez nem probléma (sok helyen már amúgy is széfes megoldás van, a kutyát nem érdekli, hogy mikor érkeztek). Esetleg azt is meg lehet oldani, hogy a reptér közelében kivesztek egy olcsó szobát első éjszakára, és reggel kipihenten indultok tovább a választott úticél felé.
Ha Korfura mennétek, akkor viszont gondoljátok át, hogy melyik rész szimpatikus, mert nagyon különbözőek lehetnek.
Pl.: a mi szállásunk Paleokastricán volt, de elmentünk egy nap Sidariba, ég és föld a kettő. Palaeoastrica sokkal szebb, sziklás öblök veszik körbe az aprókavicsos partokat, a víz kristálytiszta de gyorsan mélyül és hűvös, a környékbeli szigetekre pedig rengetegre hajós túrát lehet találni.
Ezzel szemben Sidarin homokos a part, a víz lassan mélyülő, a Szerelmesek Csatornája látványos ugyan, de maga a tenger nem annyira szép arra.
És ez csak két hely, ahová én eljutottam :)
Már megvan a repjegy? Mert ha nincs akkor korábbi érkezési időpontot kell foglalni.
Én Korfun 2x voltam, tetszett nagyon, közel van a helyi és a távolsági buszok is. Oda többször mennek naponta járatok, korán reggel vagy napközben is, így nappal jól oda lehet utazni.
Egyébként van autókölcsönző ott a reptéren,ha van rá pénzetek akkor későn érkezve is lehet bérelni. Azt nem tudom, hogy ott van e Bolt vagy Uber, de ha van az is jó megoldás. Ha transzfer szolgáltatás nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!