Az Adria Intercity jegy ára oda-vissza értendő?
Nem gyökérség lepontozni azt, akivel nem értünk egyet. Közhiedelemmel ellentétben ez nem az "utállak" szinonimája, hanem a fel- és lepontozás eredeti funkciója. Engem se zavar, ha lepontoznak, csak ha nem írsz indoklást, akkor értelmetlen.
Az autósok mindig elkövetik azt a hibát, hogy kizárólag a benzint nézik, max még az autópálya-matricát, amit te is említettél, nem számolják, hogy azt az autót meg is kellett venni, karban kell tartani, adózni rá, műszakiztatni, így persze, hogy kijön, hogy vonatozni "olcsóbb". Valójában akkor olcsóbb, ha a haverodnak van kocsija és te csak beszállsz a benzinköltségbe, de ez ritkább, mint a saját kocsi használata.
Én nem látom gondnak a tömegközlekedésnél, hogy egy ember egy jegyet fizet, öt meg ötöt. A vonatnak a célja nem a versengés bármivel, hanem a közlekedés biztosítása.
Megnéztem a MÁV oldalán, a 49 euróTÓL azért van, mert mehet felfelé, ha kényelmesebb alvóhelyet akarsz. A fekvőhely és hálóhely közti különbségről itt olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!