Először mennénk nyaralni horvátországba két kisgyerekkel. Ötletek, tapasztalatok, esetleg konkrét helyek?
"Rühellem Horvátországot. Igénytelen, tahó, csúnya. 6osnak teljesen igaza van. Hülye, aki odamegy."
Nyilván én vagyok a bunkó paraszt, nem az aki ilyen kommentet ír :)
Így van, Te vagy a "bunkó paraszt". Nem én mondtam... :D
Ha már kirándulni, vagy nyaralni megyek, akkor igyekszem igényes, színvonalas helyekre eljutni Horvátország pedig nem az, hanem egy feleslegesen felnagyított, igénytelen hely, a tengerpartok a 0-val egyenértékűek. Ha neked ez megfelel mindent elárul rólad.
Nagyon örülök, hogy ennek a kérdésnek is sikerült személyeskedésbe fulladni.
A nyaralás megvolt, és nagyon nagy élmény volt nekünk is és a gyerekeknek is. Egy négycsillagos szállodába mentünk félpanzióval. 5oo.ooo Ft alatt megállt az egy hét, szerintem ez elég kedvezőnek mondható 4 személynek. Ami nekem nagyon pozitív volt, hogy csak fehér őslakos európaiakat láttam mindenhol. A horvátok jó fejek, jó vendéglátók.
Egyáltalán nem bántuk meg, biztos nem utoljára voltak ott nyaralni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!