Ki járt Zakynthoson szeptember végén október elején? Milyen az idő?
En ebben az idopontban már nem mennék nyaralni Europán belul, de én nagyon szeretem a meleget és nem bírom a hideg vizet /25 fok alattit/. Régebben voltunk mi is így foleg az ár miatt, de nem volt az igazi.
Aztán nektek kell tudni, hogy ti hogy vagytok ezzel.
1. vagyok.
Megnéztem egy oldalon Zakynhost, ahol az elmult évek adatait veszik figyelembe:
szeptember: nappali homérséklet: 27 fok, víz 25 fok
oktober: nappal 23 fok, víz 23 fok
Szerintem ez nagyon kevés, csavargásra jo, de furdozésre nem.
Ami meg az europai meleget illeti nyáron, a mi tapasztalatunk: Krétán állandoan fujt a szél, még fáztunk is amikor kijottunk a vízbol, Horvátországban augusztusban olyan hideg volt a víz, hogy nem tudtunk belemenni, Olaszországban 2 napig szakadt az eso. Ezért már probálunk minél délebbre menni. Pl. Torokországban tobbszor is voltunk, tavaly Egyiptomban voltunk jul. elején, nagyon jo volt. Lehet fura, de mi ennyire szeretjuk a meleget.
Jó volt nagyon 😄 A Quad bérlést inkább meg kell hagyni nyárra, mert úgy hideg volt rajta főleg este.
Első 3napon le is égtünk ilyen 28fokok voltak. Sok sziklás parton nem tudtunk már fürdeni a nagyobb szél/tengerszél miatt, de mivel már 2x láttuk nyáron így nem voltunk csalódottak. De legközelebb maximum szeptember elején mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!