Románián belül hova menjünk, ha még sosem voltunk? Vonattal megyünk, ha lehet az alábbi városokról írjatok.
Figyelt kérdés
Arad, Temesvár, Kolozsvár, Nagyszeben, Csíkszereda, Brassó, Bukarest
Szeretnénk keveset tömegközlekedni. :)
2024. márc. 12. 10:49
1/7 anonim válasza:
Csikszereda, Csiksomlyo. De ha mar azon a videken vagytok, szerintem vetek kihagyni Gyilkos to, Bekas szoros, Szent Anna to es meg jopar helyet.
Bukarestbe nem mennek, tul sok ott a szőröstalpú.
2/7 anonim válasza:
Igazából a felsoroltak egyikével sem lősz nagyon mellé. Bukarest iszonyú sokat fejlődött az elmúlt években, nyilván továbbra sem világváros, de 3-4 napot simán ér.
Tömegközlekedés nélkül az összes kissé túl nagy amúgy, viszont mivel Romániában nem hagyták, hogy zsaroljon a taxis maffia, ezért van Uber.
3/7 anonim válasza:
Bukarest kivételével mindegyikben jártam, megér legalább egy napot mindegyik.
4/7 Kései Sirató válasza:
5/7 anonim válasza:
Szovátára menjetek a Medve-tóhoz, nagyon szép és hatalmas élmény. Mellette ott van Parajd, a sóbányát érdemes ott megnézni, nagyon nagy, szebb , mint ami Hallstatton van.
6/7 anonim válasza:
Bukarest egy lepratelep. Arad, Temesvár határeset, a többi vállalható.
7/7 anonim válasza:
Van sok szép hely. Kolozsvár, Segesvár, Marosvásárhely gyönyörű városok. Konstancában a szabad strandok egész jók, amikor ott jártam átlátszó kék víz volt. Bukarestben az épületek rondák, a csajok szépek. A tenger környékén is sok szép lányt láttam, a legtöbbnek homokóra formája, hosszú sötétbarna hullámos haja és baba arca volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!