Romániában ellenőrzik, hogy van-e a kocsimban 2 darab elakadásjelző háromszög?
Figyelt kérdés
Szoktak ezzel szívózni? Mert természetesen nekem csak egy van az autómba.2024. márc. 2. 14:48
1/2 anonim válasza:
Komolyan egy filléres műanyagdarabon kell spórolni, hogy ne büntessenek?
2/2 anonim válasza:
Nekem is csak egy van az autómban (n-nel a végén), de szerintem nem is kell több. Szerinted több kell?
A gépjárművek kötelező biztonsági felszerelése
Elakadásjelző háromszög
Tűzoltó készülék
Fényvisszaverő mellény (3,5 tonnánál nagyobb tömegű járművek esetében)
Egyszer nagyon régen pont emiatt vettem egy kisebb tűzoltó készüléket, de nem is mindig vittem magammal Erdélybe ill. román területre, de soha nem ellenőriztek. Egyszer büntettek meg gyorshajtásért, 76-tal mentem lakott területen (kihalt falu valahol a Király-hágó előtt), és kevesebb mint 10 ezer forint volt a bünti. Igaz, ennek is már közel 15 éve, azóta biztos több emelkedett a tarifa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!