Milyen az idő most Velencében?
Figyelt kérdés
Járt ott valaki mostanában? Mennyire van meleg?
Igen, megnéztem az időjárás jelzést és látom hogy napközben 10-15 fok van, de az ott milyen idő? Vastag kabát kell vagy elég egy vékonyabb?
Decemberben voltunk Görögországban, ott is ilyen 15-18 fok volt de olyan melegnek lehetett érezni hogy nem is kellett kabát, elég volt a pulcsi.
febr. 21. 16:36
4/5 anonim válasza:
Azért tanittattunk, hogy egy gagyi gugli keresést se legyél képes elvégezni, majd értelmezni???? Tényleg csak ennyire vitted?
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább 4-es te tanultál feleslegesen, mert írtam hogy megnéztem az időjárás jelzést. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy van-e valakinek friss tapasztalata. Mert pl én itthon Magyarországon még most is a vastag kabátban járok dolgozni.
febr. 23. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!