Télen Ausztriába menet tényleg kötelező, hogy legyen hólánc a kocsiban?
Ausztriában csak országos matrica van.
A magyar benzinkutakon is meg tudod venni, vagy vedd meg online:
Annyi, hogyha 2 héten belül akarod az érvényesség kezdetét, akkor céges vásárlást kell választani. (Sokan visszaéltek az online 2 hetes elállással)
Hú, most ez kicsit bonyolult, inkább a benzinkúton venném meg, ők már tudják, mi merre hány méter. Szóval hiába megyek csak pár napra, két heteset kell venni. Gondolom jó drága is :(
Autópálya nélkül nem járható az út? Vagy akkor mrá pont belefutok a hóláncos cuclimucliba? (Inkább veszek akkro azt, akkor is, ha gőzöm nincs a használatáról, nézegettem vaterán, ilyen 5 ezerért is vannak, cska azt se tudom, nekem mekkora kell, vagy mi a különbség, vagy mindegy, csak legyen, nem nézi azt senki?)
Annyira azért nem bonyolult. Beírod a rendszámot és a dátumot, majd fizetsz.
Van magyar nyelven is:
Úgy látom, hogy a 10 naposat már megveheted aznapra magánszemélyként is.
11,5 euró, azaz kb. 4500 Ft. (Olcsóbb, mint a magyar)
Ha fizikai matricát veszel, ott meg figyelned kell, hogy jó dátum legyen rajta kilyukasztva és hogy a szélvédőn jó helyre ragaszd.
Persze, mehetsz a főutakon is, nem lesz hóláncos cuclimucli, az még ott gyakorlatilag a Kisalföld folytatása.
Szívesen, jó utat.
Normális állapotú téli gumid viszont legyen. Legalább 4 mm profilmélység.
Igen kötelező de nem ellenőrzi senki.
Viszont ha hóból menteni kell csúnyán megbüntetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!