Hol lehetne vásárolni legolcsóbban a jegyet vonatra, Németországból Budapestig?
Figyelt kérdés
DB appon 150 euróért vannak. Azt hallottam nagyon olcsó vonattal, de nem tudom hol kell venni a jegyet és mikor2024. jan. 31. 12:09
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, szerintem Budapesten is lehet. Én legalábbis Budapesten vettem magamnak jegyet Svájcból Budapestig.
2/7 aHermann válasza:
Szia!
Kb 6 hónappal korábbra tudsz jegyet venni.
A legjobb árú jegyek jellemzően hamar elfogynak, de lehet szerencséd.
A MÁV oldalán keresztül is lehet jegyet venni, viszont ténylegesen nem tudsz ülőhelyet választani.
Nekem a legutóbb a MÁV-on keresztül olcsóbb volt a kiút és a hazaút, mint DB-n keresztül. Pedig uazok voltak a feltételek.
3/7 anonim válasza:
Elvirán szoktam tapasztalatból mondom az a legolcsóbb ha megveszem kb hát héttel hamarabb.
Nekem pl Budapest -Salzburg +Leogang 29 EU kompletten plusz helyjegy 3 EU.
Esetleg nézd mm ég az Öbb applikációt is de az drágább.
4/7 anonim válasza:
2#-es most már lehet ulőhelyet is választani elméletileg.
5/7 anonim válasza:
Talan flixbusszal olcsobb az utazas, ha nem ragaszkodsz a vonathoz. (nezz utana )
6/7 anonim válasza:
A MÁV.hu többnyire olcsóbb, mint a Bahn.de
Az előbbi kB fix áras a német oldal meg idő alapján változik. Minél közelebbi az indulás annál drágább.
De facebookon vannak ilyen csoportok is
7/7 Huddersfield válasza:
Repules nem lenne olcsobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!