Van olcsóbb kiutazási lehetőség Franciaországba mint a FlixBus?
Mi a baj a repülővel?
Budapest - Brüsszel (Charleroi) wizz vagy ryan-el fillérekből megvan és onnan meg vonatozhattok.
Egyesnek: akkor pontosítanék: 1 átszállás belefér :)
Kettesnek: köszönjük megfontoljuk!
Esetleg további busz és vonatjavaslatok?
Hiába kérdezed meg 10-szer, akkor sem lesz. Mit gondolsz hogy 1500 kilométeres útra elvisznek háromezerért?
Flixet nem láttam 22-23 alatt és 24 óra az út. Nem tudom ki az az elvetemült aki ennyit kibír buszon.
Ryanairt találtam 12-13-ért is.
Ott kezdődik a probléma, hogy igényeid vannak. Pl átszállás nélkül. Olcsón ez nem megy. Ha olcsón akarsz utazni manapság, akkor drasztikusan le kell adni az igényeket, ott kell aludni egy pályaudvaron és másnap menni valami helyi személyvonattal, aztán megint várni valahol órákat és megint valami helyi vonattal vagy busszal ami tényleg 3 forintért visz arrébb.
Azért kérdeztem meg "tízszer", mert mindenféle válasz jött, csak épp egyik sem a kiírt főkérdésre reflektált. Sehol nem gondoltuk, hogy háromezerért elvinne bármi is ... Szimplán csak kíváncsiságból érdeklődtünk, hogy a FlixBusnál van-e olcsóbb opció a buszos kiutazást tekintve, ha a buszra esne a választás.
[Az átszállást egyébként meg később pontosítottam, hogy 1 belefér.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!