Szlovákiában milyen nagy műszaki áruházak vannak?
Próbáltam googlezni, sem Media Markt-ot, dem Saturnt nem mutatott ki a kereső. Akkor milyenek vannak?
Euronicsot találtam, de ott kicsi a CD választék, legalábbis a magyar üzletekben.
Tehát akkor milyen nevű nagy üzletek vannak?
Köszi.
Verbatimot. A normál azaz vastagtokos darabos kiszerelésűt alig lehet fellelni valahol. Észak-Komáromban végigjártam az összes műszaki üzletet. Az egyik helyen épp elfogyott, és csak Lightscribe volt, a másikban meg pofátlanul drága volt ca. 10 centtel drágább darabja, mint máshol. Az összes többiben meg nem volt.
A 25-ös vagy a vékonytokos az azért volt. Persze más is kell, de azokat könnyebb fellelni. Pl. 25-ös Verbatim DVD. De az a tescoban is tutira van, ez meg nem 100%, csak 50.
Amúgy most inkább Pozsonyba megyek, mert vagy kivisznek, vagy megyek busszal, ami most már hálistennek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!