Londonba lehet kapni manapság melót középfoku nyelvtudással?
ma 15:04
London hemzseg a magyaroktól...
Ezért is költöztem másik városba...
ma 15:05
és akkor most kemény vagy? :D nem értem az ilyen balf*szokat :) "magyar vagyok, Londonban sok a magyar, ezért másik városba megyek" <<- az ilyen kretének miatt tart ott az ország, ahol. mert ostoba tirpák, még külföldön se tud összetartani,...
ma 15:05
és akkor most kemény vagy? :D nem értem az ilyen balf*szokat :) "magyar vagyok, Londonban sok a magyar, ezért másik városba megyek" <<- az ilyen kretének miatt tart ott az ország, ahol. mert ostoba tirpák, még külföldön se tud összetartani,...
Te tényleg egy hülye gyerek vagy!!!
Mit tudsz te rólam,hogy így beszélsz velem???
Tudod inkább az ilyen kretének miatt mint amilyen te vagy nem tartanak össze a magyarok!
De én hál istenek,különb vagyok nálad,mert van alkalmam,és lehetőségem,hogy másokon segítsek! Sok embernek intéztem már munkát(a munkámból kifolyólag) de ilyeneknek mint neked még esélyt sem adnék!
ma 10:58-nak
tegnap 19.14-es vagyok.
Igazad van.Ezért nem tartanak össze,de én mégis segítek ingyen és bérmentve,mert lehetőségem van rá.Pedig már ért engem is kellemetlen meglepetés.
Én egy kisebb Angol városkában élek,és az ottani munka közvetítőcégnél dolgozom..Többnyire a munkám abból áll,hogy a sok állásjelentkezők közül (és el se hinnétek milyen sok nemzetiségű ember keress állást,köztük angolok is)megkeresni,és felvenni a kapcsolatot avval aki a cég szerint jó munkás ember lehetne.Vannak olyan munkahelyek ahol kikötik,hogy csak angolokat keresnek,vagy éppen fordítva külföldieket, mert benne vannak egy állami programban,és a külföldiek foglalkoztatásával bizonyos juttatásokat kapnak..Ilyenkor nagyon sokszor ha látok megfelelő embert bizony a magyart részesítem előnyben.(ez nem egyedi viselkedés,hiszen a lengyel kolléganőm is így csinálja)Volt hogy itt olvasgatva fogott meg egy fiatal lány kérése,és írtam neki prívát üzenetet,hogy tudok munkát szerezni neki ha érdekli.(azóta itt kint dolgozik)
De sajnos olyan is volt akinek elintéztem,hogy tudjon dolgozni egy mobil telefongyárban(ahol nagyon jó fizetést is kapott),és hamarosan kirúgták lopás miatt.A gyár persze fel volt háborodva,és jött a kellemetlen beszélgetés,hogy miért nem jártunk jobban utána az illetőnek akit ajánlunk..Megkaptam a fejmosást a főnökömtől én is rendesen..
Akkor nekem ne jöjjön egy ilyen alak,hogy milyen vagyok!!
Aki így viselkedik annak én még esélyt sem adnék,és teljes mértékben megértem a többi magyart akik nem tartanak össze.Az ilyenek miatt nem!
38/N
Off! Elnézést előre is, de szükségem lenne egy kis infora az utolsótól,aki kint dolgozik állásközvetítő cégnél.
Azt mondtad, sok embernek segítettél,én nem kérek konkrét segítséget,csak egy véleményt,ha kint élsz. A férjem vízvezeték szerelő és fűtésszerelő erős angol nyelvtudással.Keresik kint a vízvezetékszerelőket? Vannak állások kint meghirdetve?Köszönöm válaszod előre is!
10-23 12:25 vagyok
Víz és fűtésszerelő itt kint nagyon jó ha van.Jól is keresnek.
Ha nagyon jó angol kommunikáció van akkor már csak 1 dolgot kell tennie,és bármikor tud állás találni magának.
A szakmáját itt kint érvényesítenie kell,(honosítania)és + részt kell venni egy munkavédelmi tanfolyamon..Sajnos ennél többet nem tudok csak azt,hogy ez kb:500 fontba kerül..Volt már példa,hogy vízvezeték szerelőt kerestek,szinte SOS-ben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!