Hova mehetnénk nyáron kirándulni 2000eurobol? Ebbe már minden benne legyen, hotel, repcsi jegy, kaja, költöpénz és olyan 1hétre.
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:53
11/17 anonim válasza:
Korfut nagyon ajánlom:) voltam már ott többször és nagyon szeretem, sok a látnivaló is! 2 hét repcsivel, szállás apartmanban önellátással úgy 100-120e fejenként júliusban, ha előre befizetitek, a maradék pénz pedig elég költőpénznek akkor is, ha sok látnivalót megnéztek. Nagyon szép és változatos sziget, tényleg érdemes oda elmenni.
A másik nagy kedvencem Rodosz, a repülő+szállás oda is kb annyi, mint Korfura, de az ottani árak kicsit drágábbak. Itt is nagyon sok látnivaló van :)
12/17 A kérdező kommentje:
ha apartmannba mennénk azt is lehet utazási irodával lefoglaltatni?abba a 100-120e mi van benne?minden csak a költöpénz nincs,meg a kaja?
2010. okt. 22. 17:28
13/17 anonim válasza:
előző vagyok. ha bemész az utazási irodába, akkor ott mindent le tudsz foglalni, repjegyet és a szállást is, és ebben az összegben benne van minden, illeték, transzfer és a biztosítás is, csak a kaja és az egyéb költőpénz nincs.
14/17 anonim válasza:
Én voltam az off.köszi h nem hurrogtál le:))
na jo Szlovákiában voltunk egyszer...hamburgerezni:))(átsétáltunk a hídon....)
15/17 anonim válasza:
Korfura sokkal kevesebb pénzből is el lehet jutni. Mi tavaly 600 eurót költöttünk el ketten a párommal Korfura. Ha mégis korfut választod, akkor szerintem menjetekel még valahova kirándulni. Én legalábbis így csinálnám. Vagy menjetek drágább helyre, pl. Egyiptomba.
16/17 anonim válasza:
Skóciába simán elmehettek.Én nemrég voltam.Gyönyörű hely.Szállással,repjeggyel,költőpénzzel,belépőkket,tehát mindennel 3unknak olyan 400.000 ft volt..Nagyon sok szép hely van,ahová érdemes ellátogatni ott! Ha érdekel írj privátba,és szívesen elküldöm,hogy mi hol szálltunk meg stb...
17/17 anonim válasza:
2000 € -ból én nem mennék sehova, hanem a kertben összehívnám a haverokat, és buliznánk...! Nem kell szállást fizetni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!