Melyik volt a leglegleg földközi-tengeri sziget, ahol eddig jártál és miért?
Annyira sok nincs. Mallorca az, ahol nagyon sok csodalatos hely van.
Szemely szerint en az Atlanti-ocean szigeteiert es partvidekeert rajongok. De Mallorca. Sivar tomegresort is van persze, csak nem muszaj odamenni.
Eddig Máltán és Cipruson voltam, mindkettő bejött.
Máltán Valletta tetszett, a városi nézelődés, az utcák, épületek igazán különlegesek, aki szereti a városnézős nyaralásokat, azoknak kihagyhatatlan, igazi kis ékszerdoboz.
Ciprus pedig a kedvenc európai úticélom, szeretem Larnaca hangulatát, a repülőgépek állandó jövés-menését, a kellemes tengerpartjait, és az sem elhanyagolható szempont, hogy nem vagyok nagyevő, de a mediterrán térségben itt ízlettek leginkább az ételek. Ayia Napa pedig egy gyönyörű hely, kár, hogy a nagy tömeg miatt főszezonban élvezhetetlen. Egyszer április végén voltam ott, akkor is sokan voltak, de legalább nem volt "heringparti" :)
Korfu
Ciprus nem jött be annyira
Most nyáron Szicíliába megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!