Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csehországban tényleg vannak...

Csehországban tényleg vannak olyan szállások ahol, ha 2 ágyas szobát veszel ki akkor betesznek melléd 1 csövest?

Figyelt kérdés
MC Isti azt mondta ajánlottak neki ilyen szállást 14-18 ezerért, de ilyen helyre nem megy mert beraknak mellé egy csövest. :D :D :D :D :D

2023. nov. 11. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétágyas szobát foglalsz, akkor az legtöbbször nem egyszerűen szállás, hanem szálloda. Olyan szálloda nincs, legfeljebb a negyedik világban, ahol melléd betesznek valakit. Ezt még Airbnb-ben sem tudom elképzelni, legfeljebb valami szélsőséges visszaélés keretében. Ahol megtörténhet ilyen, az közös hálótermes szállások, hostelek, kollégiumok, de ott meg nem jellemző, hogy kétágyas szobák lennének. Olcsó fiataloknak való helyek emeletes ágyakkal. 20 évesen nekem még az se kellett, elaludtam a búzatáblában, vasútállomáson, katonai lőtéren, nyáron bárhol
febr. 18. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
200 ezer kilométer? Az ötször az egyenlítő.
febr. 18. 22:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Anno poénból írtam ki, csak azért raktam be, hogy röhögjön valaki egy jót ezekben a nehéz mindennapokban. A nevetés a legjobb.
febr. 19. 01:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor a csöves us csak poén...
febr. 19. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!