Hollandiában él valaki az ide irogatók közül?
Figyelt kérdés
most készülök Hollandiában babysitterkedni, és szeretnék "sorstársakat" találni:)Előre is köszi a válaszokat:)2010. okt. 18. 21:59
1/5 anonim válasza:
Én majd 2-3 év mulva fogok kimenni oda. Gondolom az már késő... :D
2/5 anonim válasza:
Szia en Hollandiaban lakom.Nyugi rengeteg magyar el itt.Melyik varosba fogsz elni?Keszülj fel,sokat esik az esö,hideg van,mindig fuj a szel.
3/5 A kérdező kommentje:
vagy Amszterdamba, vagy Rotterdamba kellene mennem, még nem tudom, hogy melyik családnak leszek szimpatikus(mert ragaszkodom a törpenyuszimhoz, Őt mindenképp vinném):)Milyen árakra készüljek? Ugyan kapok teljes ellátást, és havi 300-400 eurót, de az elég lesz?Elleszek holland nyelvtudás nélkül?
2010. okt. 19. 22:18
4/5 anonim válasza:
Masodik vagyok.En Rotterdamtol 5 km re lakom.Ha teljes ellatast kapsz es az melle 400 eut,ha nem nagyok az igenyeid akkor kijöhetsz belöle.cigizel-e?Itt 5 eu egy doboz cigi.Valamennyivel dragabbak itt a dolgok a boltban,mint otthon.Ha van valami kerdesed nyugodtan irj privit.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!!!
Még mindig Hollandiában vagytok??? Én most fogok menni tulipánvirágzást nézni! Remélem jó lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!