Kezdőoldal » Utazás » Európa » Norvégia időjárás novemberben?

Norvégia időjárás novemberben?

Figyelt kérdés

November elején utazunk Norvégia egy elég északi pontjára (Tromsø), és ötletem sincs hogy milyen időjárásra számítsak, mégkevésbé hogy mit kellene pakolnom. Fogunk több órát is a szabadban tölteni, városban és városon kívül is.

Ha tudtok konkrét ruhadarabokat belinkelni, leírást adni a szerintetek ideális pl kabátról, azt szívesen veszem!

2023. okt. 9. 15:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Emberek akik szerint nem vagyok tisztában azzal hogy hideg lesz: 🤡 nyilván nem a Marson éltem eddig sem, sejtettem hogy nem verőfényes napsütésre kell számítani

10: köszönöm, végre egy értelmes válasz is befutott

2023. okt. 10. 22:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Nyilván azokhoz szól a kérdés akik már jártak erre fele, nem a megmondó embereknek a laptop mögül :D

Napszemüvegre van szükség? Milyet ajánlotok?

Ugyanitt meg mindig keresem hogy ha aláöltözetre szerintetek van szükség akkor mik azok a fontos szempontok amit figyelembe vesztek a megfelelő kiválasztásánál?

2023. okt. 10. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi tavaly voltunk nov elejen. Hat kell oda minden teli cucc. Az extra befizetett kirandulasokra persze, de van ahol adnak meleg ruhakat is. Foleg este mert rohadt hideg van a kikoto mellett. Egy jo tanacs koran kellj ha akarsz latni valamit,mert 3 utan mar nincs napsutes.
2023. okt. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!