Norvégia időjárás novemberben?
November elején utazunk Norvégia egy elég északi pontjára (Tromsø), és ötletem sincs hogy milyen időjárásra számítsak, mégkevésbé hogy mit kellene pakolnom. Fogunk több órát is a szabadban tölteni, városban és városon kívül is.
Ha tudtok konkrét ruhadarabokat belinkelni, leírást adni a szerintetek ideális pl kabátról, azt szívesen veszem!
Emberek akik szerint nem vagyok tisztában azzal hogy hideg lesz: 🤡 nyilván nem a Marson éltem eddig sem, sejtettem hogy nem verőfényes napsütésre kell számítani
10: köszönöm, végre egy értelmes válasz is befutott
Nyilván azokhoz szól a kérdés akik már jártak erre fele, nem a megmondó embereknek a laptop mögül :D
Napszemüvegre van szükség? Milyet ajánlotok?
Ugyanitt meg mindig keresem hogy ha aláöltözetre szerintetek van szükség akkor mik azok a fontos szempontok amit figyelembe vesztek a megfelelő kiválasztásánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!