Bécsben ingyenes parkolás ?
Vannak P+R parkolók Bécsben, de nem ingyenesek. Viszont sokkal olcsóbbak, mint ha az utcán parkolnál (ami amúgy is nagyon korlátozott, kerülendő) vagy mélygarázsokban. Bevásárlóközpontoknál vannak egy-két óráig ingyen használhatóak, de ha szimpatikus alapvetően a P+R, akkor használd azokat. Olcsóak és nagyon jó tömegközlekedési csomópontoknál vannak. Ha Magyarországról mész, javaslom az erdbergi P+R-t.
Köszi szépen a választ.
"ami amúgy is nagyon korlátozott, kerülendő"
Ezt úgy érted, hogy nincsen nagyon hely parkolni ? Vagy, hogy annyira drága vagy más gond van vele ?
Es a parkolohaz hogy mukodik? Pl itthon a kovetkezo van ugye: bemesz, megnyomod a gombot, kijon a jegy, felmegy a sorompi, bemesz, leparkolsz. Kufele viszont elobb egy automatanal fizetned kell, csak utana ulsz be a kocsiba es hajtasz ki. Amig en ezt kezdo autoskent nem tudtam, azt hittem, kifele a sorombo elott kartyaval erintve lehet fizetni. Egyszer okoztam us egy kisebb dugot, amikor rajottem, hogy nem igy van.
Becsben hogy mukodik? Nem akarok huleseget csinalni.
Plusz kerdes: tobb napra is ott lehet hagyni az autot?
Pluszplusz kerdes; ha utcan csak ket orat lehet, akkor ket orankent mindig cserelni kene a kartyat, vagy veszek 3-4 darabot es ketoras savokra lebontva kitoltom?
Ha privatban valaszoltok, azt is megkoszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!