Melyik országnak szebbek a strandjai: Spanyolország vagy Portugália?
Szigetek közül, melyiket érdemes megnézni?
(Nyaralás időpontja jövő nyár lenne.)
Portugáliában az óceánban nem nagyon tudsz fürdeni.
Tengerben fürdős nyaralásra a spanyol mediterrán partszakasz alkalmas.
Az óceán valóban hidegebb, de simán lehet fürdeni abban is. Még októberben is.
Mindkettő országnak nagyon hosszú partszakasza van, tele szép strandokkal.
Portugáliában Algarve tartomány strandjai szépek, és ott a víz sem olyan hideg. A lap alján van pár kép:
Spanyolország óceáni részén is vannak védettebb öblök, pl. San Sebastianban fürödtem az óceánban. De összességében a tengeri rész melegebb és népszerűbb is. Ja, Portugália nyugati részén elég nagy a szél a strandokon, az szinte élvezhetetlenné teszi a strandolást.
Portugáliában szebbek a partok, de még augusztusban is piszok hideg a víz.
Max a francia határ környékén lehet fürdeni.
Nyár végén 18-20 fokos az óceán, a piszok hidegtől azért elég messze van. Amíg süt a Nap, addig pont kellemes, de amint lebukik a Nap, akkor értelemszerűen kiürülnek a strandok.
#8: hol van Portugáliában a francia határ?
Imádom, hogy megint olyanok szólnak hozzá, akik max. képeslapon látták a kérdésben szereplő országot.
Köszönöm a válaszodat.
Igaz, ugyan nekem hideg a 18-20 fokos víz, de hát nem vagyunk egyformák. Én a 24-26 fokosban érzem magam jól. Ezért is írtam, hogy hátha többet tudok meg.
Idén Dominikán voltunk az óceán felőli részen, de az ugye jóval lejjebb van, így melegebb is volt a víz.
Akkor lehet, hogy jobb lesz, ha a tenger felőli oldalt nézem, ha melegebb hőmérsékletű vizet szeretnék, mint 20 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!