Angliában OTP Junior kártyámat tudom használni?
Igen, bankban mindenképpen. de ennek elég sok az ára.
fizetni nem nagyon fogsz tudni vele, csak hitel alapú kártyákkal lehet (úgy mond dombornyomottal)
Remekul tudod hasznalni pokok csapkodasara, ahogy valaki mas irta, a koko-csikok rendezesere, es vakarozasra is. Penzfelvetelre semmikeppen, automatanal es boltokban egyaltalan, elo se vedd, mert a rendoroket radhivjak, de szerintem bankabn is legyel ovatos. Ilyen, nem-dombornyomott kartyakat sehol a vilagon nem fogadnak el, mert a 6evesek "gazdalkodj okosan"-tarsasjatekaban van mar csak ilyen, meg a magyaroknal, ha megis elfogadja a bank, akkor csak ugy, ha bemesz es 26x igazolod magad, az ottani bank radterhel legalabb 5%-ot, a magyar bank legalabb parezret. Surgosen csereld le dombornyomottra, es ugy altalaban, a penzfelvetel draga - a vasarlasert viszont nem szamolhatnak fel extra dijat.
Sztem felejtsd el a junior kartyat is, es a keszpenzfelvetelt is - tul draga mulatsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!