Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ezt most jól értem 1főre egy...

Ezt most jól értem 1főre egy hét 10000ft Görögbe?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon láttam lastminute utazás barátnőmmel jövő nyáron akarunk Görögországba menni gondolom akkor se lesz több ha ennyibe kerül most, szóval egy hét 10ezer forint szállodában és akkor kell ráfizetni + 8ezret ha tengerre néző szobát akarunk, de tegyük fel mi nem akarunk tengerre néző szobát sem szállodai kaját megvennénk sarki boltba minden napra ami kell akkor ez így 10000ft-ba kerülne nekünk fejenként 1 hét?

2010. okt. 17. 19:35
 1/7 A kérdező kommentje:
ebben szeretnék segítséget kérni én azt hiszem h 10ezer forint + ha kérünk ilyen olyan pluszokat (repülőjegy stb gondolom mi fizetjük szóval az oda jutást) de javítsatok ki légyszíves
2010. okt. 17. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:

magyarul a szállás 10e/fő. hááát én ezt nagyon kevésnek érzem, főleg, hogy szállod, a bár a "falu" nem épp egy jól kiépült üdülőövezet.

mi is voltunk már Rodoszon, Falirakin, egy hét ott apartmanban olyan 25e/fő volt.

hívd fel őket!

2010. okt. 17. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megnézed az árnál a jobb sarokban oda van írva, hogy NEM RÉSZVÉTELI díj. Ezen az oldalon valami hiba van, minden szálloda 10ezerért szerepel, ez tuti nem így van.
2010. okt. 17. 19:59
 4/7 anonim válasza:
A megjegyzésbe az van írva, hogy "NEM RÉSZVÉTELI DÍJ". :S Hát én nem értem. A 32.000Ft/fő az már inkább hihetőbb, ami teljes ellátással szerintem nagyon jó. Viszont én nem láttam semerre a repülőjegy árát, ami szintén plussz költség, kb 10-15.000Ft. Emellett ugye plusszok klíma, életbiztosítás. Mi idén voltunk a párommal Sarti-n, a kettőnk buszjegye, félpanziós ellátással, 4 csillagos szállodában, klímával és életbiztosítással került 135.000Ft-ba. Mondjuk mi főszezonban voltunk. De a részvételi díj semmiképp nem a teljes költség. Mert a végleges több dologból áll össze. Még ha nem kéred a félpanziót sem, akkor sem jön ki egy főre 25-30.000Ft-nál olcsóbban, és akkor ugye még külön a kaját is neked kell állnod.
2010. okt. 17. 20:06
 5/7 Bocipók ***** válasza:

Hááát... Ennyiért tuti nincs.

Ha igaz is lenne, akkor is csak a szállásra vonatkozna.

Erre az összegre még rá szokott jönni a busz, vagy a repjegy+reptéri illeték, útlemondási biztosítás stb.

A legolcsóbb Görög út, ami eddig láttam 45.000 Ft/Fő volt utószezon, last minute és buszos (több, mint egy napos út oda és vissza) szóval 10.000 Ft max a szállásra vonatkozik, bár annak is olcsó. Nincs ott egyértelműen hogy 10.000 Ft/fő/éj vagy 10.000 Ft/fő/7 éj stb. Ellentmondásos!

2010. okt. 17. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Az oldal bal szélső oldalán van, hogy mit tartalmaz az ár :

"A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

repülőjegy, helyszíni transzferek légkondicionált autóbusszal, szállás és ellátás, a magyar idegenvezetés díját.

Külön fizetendŐ:

Reptéri illeték: 27.000 Ft,

Útlemondási biztosítás:

1,2 %-a a részvételi díjnak

Foglalási díj: 1.000,-Ft/fő

ÖNKÉNTES:

Baleset-, betegség és poggyász- biztosítás:

450,- Ft/fő/nap).

Fakultatív programok árai."

De tuti, hogy a kiírt ár nem valós, ha rákattintasz a többi szállodára, mind 10ezer van kiírva és az ,hogy ez nem a részvételi díj.

2010. okt. 17. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat szerintem sem volt reális ár nagyon nem v ha mégis ennyi akkor a képek max csak a falon vannak kirakva és valami lepratelepre visznek :D elnézést a figyelmetlenségemért nem vettem észre, köszönöm szépen még 1x :)
2010. okt. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!