Ezt most jól értem 1főre egy hét 10000ft Görögbe?
Ezen az oldalon láttam lastminute utazás barátnőmmel jövő nyáron akarunk Görögországba menni gondolom akkor se lesz több ha ennyibe kerül most, szóval egy hét 10ezer forint szállodában és akkor kell ráfizetni + 8ezret ha tengerre néző szobát akarunk, de tegyük fel mi nem akarunk tengerre néző szobát sem szállodai kaját megvennénk sarki boltba minden napra ami kell akkor ez így 10000ft-ba kerülne nekünk fejenként 1 hét?
magyarul a szállás 10e/fő. hááát én ezt nagyon kevésnek érzem, főleg, hogy szállod, a bár a "falu" nem épp egy jól kiépült üdülőövezet.
mi is voltunk már Rodoszon, Falirakin, egy hét ott apartmanban olyan 25e/fő volt.
hívd fel őket!
Hááát... Ennyiért tuti nincs.
Ha igaz is lenne, akkor is csak a szállásra vonatkozna.
Erre az összegre még rá szokott jönni a busz, vagy a repjegy+reptéri illeték, útlemondási biztosítás stb.
A legolcsóbb Görög út, ami eddig láttam 45.000 Ft/Fő volt utószezon, last minute és buszos (több, mint egy napos út oda és vissza) szóval 10.000 Ft max a szállásra vonatkozik, bár annak is olcsó. Nincs ott egyértelműen hogy 10.000 Ft/fő/éj vagy 10.000 Ft/fő/7 éj stb. Ellentmondásos!
Az oldal bal szélső oldalán van, hogy mit tartalmaz az ár :
"A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
repülőjegy, helyszíni transzferek légkondicionált autóbusszal, szállás és ellátás, a magyar idegenvezetés díját.
Külön fizetendŐ:
Reptéri illeték: 27.000 Ft,
Útlemondási biztosítás:
1,2 %-a a részvételi díjnak
Foglalási díj: 1.000,-Ft/fő
ÖNKÉNTES:
Baleset-, betegség és poggyász- biztosítás:
450,- Ft/fő/nap).
Fakultatív programok árai."
De tuti, hogy a kiírt ár nem valós, ha rákattintasz a többi szállodára, mind 10ezer van kiírva és az ,hogy ez nem a részvételi díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!