A reggel 6-os Budapest Luton járatot miért hívják bizonyos pesti körökben mosogatójáratak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 05:36
1/9 anonim válasza:
Csak tipp: A kint nagy karriert befutott honfitársaink (ti. kézi mosogatók londoni konyhán) utaznak ki nagy számban rajta.
2/9 anonim válasza:
A hajnali járaton gondolom főleg vendégmunkások utaznak.
És ez már ilyen sztereotípiává vált, hogy aki nyugaton dolgozik, az bizonyára mosogatóként dolgozik.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
Mitől alakulhatott ki ez a szemlélet vajon? És miért pont Luton?
2023. szept. 9. 12:08
4/9 anonim válasza:
Fapados (olcsó) járatok egyik repülőtere?
5/9 anonim válasza:
Lutonra napi 3 wizzair megy és ha ezzel mennek, akkor még aznap tudnak menni dolgozni?
Vagy passz, miért nem kérdezted meg őket?
6/9 anonim válasza:
Luton a fapados, tehát olcsó járatok egyik jellemző repülőtere.
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs itt olyan aki jarogat ki?
2023. szept. 10. 09:44
8/9 anonim válasza:
Utoljára tegnap jöttem Londonba ezzel a járattal. Nem mosogatni jöttem és szerintem sokan mások sem. Mindenféle népség volt rajta, pl. kisgyerekes családok, idősek, sok ázsiai, stb. Amúgy is lehetetlen rögtön dolgozni menni annak, aki ezzel a géppel jön. Itteni idő szerint fél 9 után végeztünk az útlevélellenőrzéssel (nagyon sokan voltak most, több gép érkezett egyszerre) és még ugye be kell érni Londonba is, az is legkevesebb fél óra vonattal, ha pont jön.
9/9 anonim válasza:
Egyébként ha turiskáskodni jön valaki, akkor is ez a legjobb járat, mert akkor ott az egész nap. Ha az estivel jön, akkor az plusz egy éjszaka szállás.
Amúgy meg ez a reggeli járat a legolcsóbb a napi kínálatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!