Érdemes hétvégente hazajárni Németországból?
Nem. Én úgy szoktam, hogyha van értelmes áron repülőjegy, akkor hazaugrok. Nekem ez így 3-4 óra szokott lenni, de neked több lenne.
Ilyen távon max. hosszú hétvégékre és ünnepekre mennék haza.
Attól is függ, miért ugranál haza.
Ahogy a többiek vázolták, csak úgy hétvégézni aligha éri meg az idő, energia és költség befektetést a megmaradó pár óra, amit itt tölthetsz - főleg mert így normálisan pihenni sem tudsz és ezért hét közben egyre fáradtabb leszel majd, ráadásul ilyen extra költséggel megtakarítani is jóval nehezebb, mert egy rakás pénzt elégetsz az extra haza járkálásra.
Ha van valami sürgős/fontos elintézni való (amit hétvégén el is lehet intézni), vagy súlyos beteg/idős hozzátartozó, akivel ki tudja, meddig lehetsz még együtt, vagy kis gyereked van itthon, akinek nem akarsz kimaradni a gyerekkorából, mert irtó gyorsan felnő, akkor akár lehet is valamennyi értelme a haza járkálásnak, de mérlegelni kell, hogy pontosan milyen áron mit is kapsz vele, hogy hazajössz.
Hogy mi mennyire fontos és mennyit ér számodra, azt neked kell eldöntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!