Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen a Kanári-szigeteken élni?

Milyen a Kanári-szigeteken élni?

Figyelt kérdés

MINDEN ezzel kapcsolatos infó érdekel.

(és tudom, hogy Afrikában van, mielőtt valaki belémköt, csak azért az Európa kategóriába írtam ki, mert ide többen látogatnak, és úgyis Spanyolország tartománya)

2010. okt. 16. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

szerinted , személyes tapasztalata innen, még is hány embernek lehet erről?

kb 0-nak? vagy 1nek? nem hiszem , hogy olyan sokan élnek a kanári-szigeteken , innen.

Ha meg csak véleményre és nem személyes tapasztalatra vagy kíváncsi akkor is rossz helyen jársz, inkább írd be a g00ble-be akár magyarul , úgy is kiad rá valamit , vagy angolul úgy meg biztos . mert ugye csak info érdekel , ott meg biztos több van mint ezen az oldalon.

2010. okt. 16. 12:01
 2/4 anonim válasza:
100%
Bizony nagyon sokan élnek kint magyarok. Nem Afrikában van, csak Afrika vonalában egy szigetcsoport. Az én lányom is kint él már több mint 3 éve, de nem könnyű az élet ott sem! Nehéz munkát találni, és- bár vámszabad terület- drága az élet, főleg a lakás. Írd be a Googleba, hogy Tenerife- és elég sok infót tudsz onnan olvasni. Az én lányom ott él, azért tudom azt, szoktam olvasgatni. De jól gondold meg-bár nincs tél, kellemes ott az időjárás.
2010. okt. 17. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kint élek Gran Canaria-n. Elég sokan vannak magyarok.

Most nagyon sok a munkanélküli. Spanyol nélkül szinte lehetetlen elhelyezkedni, kivéve ha nincs valami speciális (hiány)szakmád.

Ha van meló elég jól meg lehet élni, vendéglátásban kb 1200€/hó, heti 6 nap.

Az én szállásom 350€/hó 2 főre kis stúdió apartman. Ennél olcsóbban nem nagyon lehet találni. A kaja kb annyi mint otthon, van ami kicsit drágább, van ami olcsóbb. Csak okosan kell vásárolni és ki kell tapasztalni.

Ha van bőven pénzed, és nem bánod, ha csak egy "nyaralás" lesz belőle, akkor érdemes megpróbálni. Egyéb esetben meg felejtős. Sokan vannak akik a tengerparton alszanak, mert nincs pénzük elmenni se. Szóval csak átgondoltan és sok sikert.

2011. febr. 4. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
mindegy, már kezdek lemondani Spanyolországról, csak nyaralóhelynek jó. élni majd jó lesz Németország :)
2011. febr. 9. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!