Nápoly vagy Nizza ad nagyobb mediterrán élményt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 19:22
2/14 anonim válasza:
Napoly egy retkes szegeny romantikus varos, Nizza meg egy gyongyszem a Rivieran. Nekem Nizza egy alom, es a kornyezo hegyi falvak is biztonsagos, csendes, gyonyoru helyek.
3/14 anonim válasza:
Nekem Nápoly sokkal hangulatosabb. Nem az a steril üdülőputri mint Nizza.
4/14 anonim válasza:
Nizzában még nem jártam, Nápolyban igen, de nem nagy szám, viszont a kornyéke csodás: Amalfi, Positano, Capri szigete.
5/14 anonim válasza:
EGyértelműen NIzza. Bár szerintem sokkal-sokkal jobb helyek vannak a Földközi-tenger partvidékén.
6/14 anonim válasza:
Hú, mennyire nem egy kategória a kettő. Nizzában még nem jártam, de tervezem. Nápolyban sajnos tavaly nyáron volt alkalmam járni. Kevés hely van, ahonnan úgy jövök el, hogy soha többet, na ez az volt. A környező városok jobbak (Amalfi part) de kizárólag szezonon kívül, ősszel vagy tavasszal. Tavaly júliusban annyi ember volt, hogy elb*szta az egész élményt. Nápoly meg mindig sz*r, szezonon kívül is. Én mindenképp Nizzát ajánlom.
7/14 franciasrac válasza:
6) Ne hidd hogy Nizzában kevesebben járnak, mert csalódnál
8/14 anonim válasza:
Voltam mindkét helyen. Nizza sokkal jobb.
10/14 anonim válasza:
#7 ilyenkor nyáron biztos ott is sokan vannak, legalábbis gondolom. Viszont ígyis-úgyis jobb Nápolynál, annál csak jobb lehet. Még ha sokan is vannak, akkor is. #6 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!