Meteorák meglátogatásakor a nők nem mehetnek rövidszoknyában és nadrágban. A térd alá érő szoknya elfogadható vagy bokáig kell érnie?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 11:52
1/9 anonim válasza:
Kifejzetten hosszút írnak. "For ladies’ long skirts are needed"
3/9 anonim válasza:
Jaaaa, ok, akkor higgyél jobban egy random magyar nyelvű oldalnak, mint az ő saját hivatalos tájékoztatásuknak. Rendben. Én ezen a ponton kiszálltam, és szívesen a segítséget.
4/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a bizonytalankodásomért.
Köszönöm szépen a segítséget!
2023. júl. 29. 15:14
5/9 anonim válasza:
Szerintem kb. mindegy, hogy miben érkezel, úgy rémlik, hogy adnak ott olyan ruhadarabot, amit magadra tudsz ölteni.
6/9 anonim válasza:
10 eve jartunk arra (barati kor, 3 par) es bar megtortenhet, hogy idokozben valtoztak a szabalyok, akkor mind a 3 lany (es amugy a fiuk is) kaptak olyan ruhadarabot, ami megfelelove tette az oltozetuket a belepeshez.
8/9 anonim válasza:
5 éve mi kaptunk ott hosszú szoknyát:)
9/9 anonim válasza:
Tavaly jártam ott. A nőknek/lányoknak volt lehetősége a belépéskor egy hosszabb kendőt venni aprópénzért, amit maguk köré tekerhettek, ha rövidnadrág/rövidebb szoknya volt rajtuk. Ettől eltekintve nekem egyszerűbb volt egy hosszabb, de kényelmes szoknyában menni. Igaz, nem volt földig érő, de a térdem alá ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!