Egészségügyi kártyát kell csináltatnom a kormányablakba, mit kell majd csinálnom? egy lapot kitölteni vagy mi?
Figyelt kérdés
megköszönném ha gyorsan válaszoltok, köszönöm2023. júl. 24. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud pár perc alatt megvagy és kipostázzák neked.
Ha nincs akkor bemész, taj szám, személyes iratok, egy nyomtatvány kitöltése és kész. Azt nem tudom, hogy ott rögtön kiadják-e, mert én ügyfélkapun keresztül csináltam
2/8 A kérdező kommentje:
nincs ügyfélkapum🥲
2023. júl. 24. 15:31
3/8 anonim válasza:
Személyi igazolvány és a lakcímkártyám kellett hozzá. Leadtam a lejárt kártyámat és pár perc múlva a kezemben volt az új. Nekem nem kellett semmit sem kitöltenem, de lehet azért mert nekem csere volt.
4/8 anonim válasza:
A nyomtatványt nem te töltöd ki, hanem az ügyintéző
5/8 anonim válasza:
Nyomtatványt Ők töltik ki,pár perc és kész is,adják a kezedbe egyből.
3-at csináltattam épp a napokban.
6/8 A kérdező kommentje:
szupeer,köszönöm
2023. júl. 24. 22:26
7/8 anonim válasza:
Ha már mész, akkor egy ügyfélkaput is igényelj! Sok mindent könnyebb a neten keresztül ottonról elintézni, mint mindenért időpontot foglalni, vagy várni hogy sorra kerülj.
8/8 A kérdező kommentje:
koszonom
2023. júl. 27. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!